Friday, December 9, 2011

JeJoMM nyaNyi SAme2 Nurul....



As  salam readers…sehat smua?? Harap2 u ollz sehat jela ehh..nurul sehat Alhamdulillah…
Pergh…dah lame x update blog yg x seberape ni…byk keje betul sem ni…mcm2 nk kene urus..nk kene g taska tadika wat micro teaching..fully bi beb…anda mampu?
insyaAllah…kalo kite berusaha,,then tawakal jela…Allah akn mempermudahkn…
stuju x smua???
Erm…act,, nurul ngah bersedih hati…xtaw la nape asik fikir yg bukan2 je kebelakangan ni…sabar wahai hati…
Ok lah,,xnk bersedih sgt la kan…nurul nk kongsi ngn smua pasal asimen individu pertame nurul smlm…KAQ 1063 muzik dan prgrkn kreatif
Kene cipta lagu kanak-kanak..hehe..best2…lpas 2,3 kali tukar,,baru lah dpt yg tetap punyer…huh…seb baik..pas2 kene nyanyi kat dpn klas..bru la dpt full mark..
Erm,,thanks la en Azlan ( same lak name ngn tuttt)..hehe…sbb bg smgt kat kami smua cipta lagu..trase cam composer lak kan…kalah azmeer, habsah Hassan smua 2…kih3...
so,,kawan2,,nie la lagu ciptaan Nurul...huhu

Tajuk Lagu : Sayang Semua

Sasaran : Kanak-kanak berumur 5-6 tahun

Tema : Kasih Sayang

Lagu Asal : Mari Sholawat (wali Band)

Sayang Allah sayang Rasulullah
Sayang ibu dan Sayang Ayah
Sayang Guru Sayang Kawan-Kawan
Mari Kita Semua Sayang.

Awas jangan kita Musuhan
Itu Kan Perangai Syaitan
Daripada Kita masam-masam
Baik kita Salam-salam.


Ok lah,,hope korg smua enjoy dngar suara nurul yg x bape nk ok ni….
( vote jgn x vote)..huhu…
Bertemu lg di lain entri…daaaaaa.....

video


No comments: