Saturday, March 17, 2012

.:: Luahan Hati : 'Kanak-Kanak' Kah Aku?? ::.

Assalamualaikum  dan salam sejahtera semua..harap kalian smua sihat walafiat di smping org tersayang..huhu..sebenarnya Nurul dlm exam mood ni..tp byk lg tau Nurul x baca,,lantaran ketiadaan mood tuk menelaah dan byk hlgn..jiwa kacau dan sebagainya..alahai..apa nak jadi kan kan kan?? Hope result untuk sem ni boleh tebus kekecewaan Nurul pade semester yg lpas n untuk kekalkan pointer 3.70 ke atas Nurul kene struggle sem ni.. 2 paper dah lpas, now tggal 4 paper lagi nie ha..jom kite same2 check ape paper yg Nurul kene hadapi mgu nie :

Selasa, 20 Mac 2012 : KAT 1023 PENDIDIKAN KESIHATAN DAN KESELAMATAN UNTUK AWAL KANAK-KANAK

Rabu, 21 Mac 2012 : KAQ 1063 MUZIK DAN PERGERAKAN KREATIF

Khamis, 22 Mac 2012 : KAH 1043 ENGLISH FOR YOUNG LEARNERS

Jumaat, 23 Mac 2012 : PERKEMBANGAN BAHASA DAN KOMUNIKASI AWAL KANAK-KANAK

~MERDEKA~

Semua paper ni dijadualkan pada jam 2.30 petang kat SITC..erm,, actually, Nurul target A tuk semua subjek..tp bergantung pada usaha dan pertolongan dari Allah kan..bila kita dah berusaha, tp kurang berjaya, itu tandanya Allah sayang kat kita sebab Allah xnk kita lalai bila dah berjaya n Allah nak kita usaha dan usaha lagi..sape setuju sila angkat tgn tggi2 ?? hehehe

Ni Nurul nak share ngn kalian lagu yg akan menaikkan semangat Nurul tuk stady bile diri Nurul hampir rebah dek nota2 yg sgt byk2..berjuta2 juta..haha !! korang semua suke Allahyarham Sudirman x?? sedap kan suara die?? Jum kite cube try test dgar ye..


video

Notakaki : Aku kira sudah tiba ketikanya aku menjarakkan diri.. itu lebih baik dari aku terlalu memendam rasa.. kalau aku dikatakan berperangai seperti seorang kanak2, ya, aku mengaku !! memang sifatku sebegitu.. tuk berubah,, ianya mengambil masa oke!! Dan satu lagi, ak mmg pntang org yg mungkir janji !! sifatku yg terlalu manja, kuat merajuk dan ingin mndptkan apa yg aku mahu mgkin membuatkn org di sekeliling x selesa.. erm..ak selesa menjadi diri sendiri..ini aku.. inilah perangaiku!! Maap dipohon andai aku menyakiti hati kalian kerana aku tidak mampu menjadi yg terbaik kerana diriku masih ‘kanak2’ .. aku manusia biasa,, ada melakukan kesilapan baik dari segi tutur bicara mahupun tingkah laku.. MAAF SANGAT2 YA!! Leave me alone and I will think about it!! Kalau ade jodoh,, kita jumpa lagi!!

2 comments:

ainraus said...

suka lagu arwah sudirman! :)

GaD!s_ BuNg@ said...

amalina pon suka ain.. lagu ni mmg menaikkan smgt bile tngah down..hehe